Gefeliciteerd! Je KvK inschrijving is afgerond en je bent nu officieel ondernemer. Na een aantal weken thuis te werken kom je erachter dat je toch liever in een ruimte werkt met mensen om je heen. Een volledig kantoor huren is niet jouw stijl, dus je zoekt naar een geweldige flexwerkplek in Nijmegen om je onderneming te laten groeien. Dus waar kun je het beste terecht? Wij zochten de drie beste flexwerkplekken in Nijmegen voor je uit.

StartUp Nijmegen

StartUp Nijmegen biedt een toffe werkplek voor startende ondernemers. Hun uitgebreide netwerk is er op toegespitst om jouw onderneming succesvol te maken. De sleutelwoorden voor deze flexwerkplek zijn discpline, doorzettingsvermogen en passie. Volgens StartUp Nijmegen zijn dat onmisbare eigenschappen voor elke ondernemer. Als huurder heb je niet alleen 24/7 toegang tot je eigen werkplek, maar ook toegang tot spreekuren met diverse experts uit hun brede netwerk, acceleratieprogramma’s en sinds kort een eigen fieldcoach. StartUp Nijmegen is de plek voor jou als je commercieel succes wil behalen met je onderneming.

RebelSpaces

RebelSpaces is de volgende stap in de missie van StartUpMix om de transitie naar een circulaire economie te versnellen. De 340 m² open ruimte in De Smeltkroes is een thuis voor ambitieuze jonge ondernemers die impact willen maken. Deze community bestaat uit professionals in elke discipline, maar ze hebben allemaal de passie om de wereld te veranderen. Rebels kunnen kiezen uit twee abonnementen met verschillende voordelen. Na de opening zal de ruimte gebruikt worden voor events en meetups die startende ondernemers helpen te ontwikkelen en door te leren. Huurders nemen deel aan groeiprogramma’s ontworpen voor changemakers. Deze programma’s helpen kleine ondernemers in korte tijd hard te groeien. Als je onderdeel wil zijn van een beweging van jonge ondernemers is RebelSpaces de beste werkplek van Nijmegen voor jou. Check onze Instagram voor een indruk van de ruimte.

Dock024

Dock024 is de kleinste van de flexwerkplekken in Nijmegen. Dat maakt de leden ook betrokken en creeërt een gezellige sfeer. Deze flexwerkplek heeft alsnog drie afgesloten ruimtes met elk een eigen overlegruimte. Ook Dock024 biedt 24/7 toegang standaard aan, dus je kan tot in de late, of vroege, uurtjes doorwerken. Door de kleinschaligheid zijn de ondernemers van Dock024 ook elkaars sparringspartners en werken zij veel samen. Deze flexwerkplek is de beste optie als voor jou als je vooral een rustige ruimte zoekt om met mede-ondernemers te kunnen werken aan mooie projecten.

Nog meer

Er is geen gebrek aan flexwerkplekken in Nijmegen. Naast deze drie zijn er ook nog genoeg plekken waar je een aantal uurtjes kan zitten werken als je toevallig in de stad bent of even lekker op het terras wil zitten werken. Maar als je als ondernemer de volgende stap wil zetten raden wij je aan om bij één van de bovenstaande drie flexwerkplekken een vast abonnement te nemen.